خاطرات دکتر کرابی در 2 فصل
خاطرات دکتر کرابی در 2 فصل
Blog Article
شما در حال مطالعه نسخه آفلاین یکی از مطالب «مجله فرادرس» هستید. لطفاً توجه داشته باشید، ممکن است برخی از قابلیتهای تعاملی مطالب، مانند امکان پاسخ به پرسشهای چهار گزینهای و مشاهده جواب صحیح آنها، نمایش نتیجه آزمونها، پاسخ تشریحی سوالات، پخش فایلهای صوتی و تصویری و غیره، در این نسخه در دسترس نباشند.
امروزه شاهد آسیب به جمعیتهای بسیاری از انواع گونههای جانوری و گیاهی در سطح اکوسیستمهای طبیعی کشور هستیم و به نظر میرسد مسئولان باید برای چرای بیرویه دامها به فکر اقدامات جدی و بیشتری باشند.
برای به اشتراک گذاشتن در توییتر کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود)
امیرحسین گفت: شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در ۱۹:۱۹ عالی امیدوارم امتحانم رو خیلی خوب بشم
آب، اگرچه برای زندگی و کشاورزی حیاتی است، اما میتواند فوق العاده خورنده باشد.
با حرفهای شمخانی بالاخره مردم فهمیدند چه کسی مانع برجام بود
چرای بیرویه، بیش از ۸۰ درصد مراتع را به آستانه نابودی کشانده است و با بررسی «اکولوژیک» متوجه میشویم که نه تنها چرای بیش از ۷۰ میلیون راس دام در کشور، تنوع زیستی با ارزش را به شکل غیر قابل جایگزین از بین میبرد بلکه اثرات جانبی نیز نظیر اختلال در چرخه آب، فرسایش خاک سطحی، رانش زمین، پدیده گرد و غبار و زیان های مالی را نیز به همراه خواهد داشت.
در فرسایش تونلی خاک آب از فضاهای خالی و از محل ریشه درختان وارد لایههای زیرین شده و در آنجا باعث شسته شدن خاک میشود.
مدارس و ادارات کدام استانها دوشنبه ۲۶ آذر ماه تعطیل شد؟
در زمینهای فاقد پوشش گیاهی لایه سطحی خاک بر اثر باد و باران جابجا شده و از بین میرود.
آبیاری بیش از حد باغ شما میتواند با شستن خاک، فرسایش را تسریع کند. اگر میتوانید از آب کمتری استفاده کنید یا یک سیستم آبیاری قطرهای نصب کنید. از آنجایی که یک سیستم قطرهای تنها مقادیر کمی آب را در یک زمان تحویل میدهد، هیچ سیل آبی در سطح برای حمل خاک سطحی وجود ندارد.
احمد رحمانی -عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور- نیز با اشاره به لزوم ارتقای سطح دامپروری در کشور این را هم گفته بود که امروزه در در دنیا دیگر خبری از رهاشدن دام در جنگلها نیست و روشهای سنتی دامپروری جای خود را به روشهای صنعتی دادهاند و "جنگل" و "دام" نمیتوانند در در کنار هم قرار داده شوند.
به گزارش خبرنگار ایمنا، همه click here ساله با آغاز فصل چرای دام نگرانی دوستداران محیطزیست نسبت به ازدیاد چرای دام و آسیب به مراتع و پوششهای گیاهی قوت میگیرد، چراکه به گفته کارشناسان و دوستداران محیط زیست سه موضوع ورود و خروج دام، ظرفیت دام و مدت زمان استفاده دام از مراتع در زمان فصل چرای دام از اهمیت ویژهای برخوردار است که اگر بیش از اندازه مورد استفاده قرار گیرد به مراتع آسیب میزند.
به تعریفی دیگر، فرسایش خاک عبارت است از حذف حاصلخیزترین لایه رویی خاک از طریق آب، باد و کشاورزی بیش از حد. فرسایش خاک نتیجه استفاده ناپایدار از زمین و سایر اختلالات مانند آتش سوزی، استخراج معادن یا مصارف کشاورزی فشرده است.